Systeemtherapie: Verbinden, Begrijpen, Helen

Zit je erover te denken om je (persoonlijke) relaties te verbeteren of loop je tegen uitdagingen aan op je werk of binnen je familie of partnerrelatie? Systeemtherapie zou wel eens een mooie stap in de juiste richting kunnen zijn. Wat is systeemtherapie nu eigenlijk? Het draait in de kern om de verbindingen tussen mensen. Het erkent dat niemand een eiland is; we zijn allemaal onderdeel van een groter geheel, zoals een gezin, collega’s, vriendengroep, of een andere sociale kring. Problemen binnen deze systemen kunnen leiden tot individuele klachten of problemen in relaties. Systeemtherapie duikt in deze dynamieken, met de overtuiging dat verandering in één deel van het systeem effect kan hebben op het geheel. Tijdens systeemtherapie kijk je samen met mij naar de patronen en interacties. Het mooie van systeemtherapie is dat het erkent hoe diep onze relaties kunnen raken aan wie we zijn en hoe we ons voelen. Het biedt een pad naar heling dat niet alleen het individu, maar ook de relaties rondom hen ten goede komt.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Familieopstellingen: Tijdens een sessie van 2,5 tot 3 uur verkennen we jouw familie van herkomst door middel van het positioneren van poppetjes. Deze visuele en interactieve benadering geeft ons waardevolle inzichten in het familiesysteem en de onderliggende dynamieken. Het is een krachtige methode om verborgen patronen aan het licht te brengen en te werken aan oplossingen die het welzijn van het gehele systeem ten goede komen.
  • Coaching of Therapie: Voor dieper persoonlijk werk bied ik sessies van 75 minuten, waarbij we ons richten op jouw individuele groeipad en specifieke uitdagingen. Deze sessies zijn ideaal voor iedereen die zijn of haar persoonlijke ontwikkeling serieus neemt en bereid is om in de spiegel te kijken.
  • WhatsApp Coaching: Ik begrijp dat de stap naar een hulpverlener soms groot kan zijn, of dat je snel advies of steun nodig hebt in een urgente situatie. Daarom kun je ook kiezen voor WhatsApp Coaching, waarbij je gedurende 30 minuten mijn onverdeelde aandacht krijgt via chat. Dit laagdrempelige aanbod zorgt ervoor dat je snel en effectief ondersteuning krijgt, waar je ook bent.


Elk van deze diensten is ontworpen om jou op een flexibele en toegankelijke manier te ondersteunen. Of je nu diepgaande inzichten wilt verkrijgen in je familiedynamiek, persoonlijke coaching of snelle hulp via WhatsApp zoekt, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw pad naar heling en groei.

Contacteer me en laten we samen op pad gaan!