Over mezelf

Hallo, ik ben Stephanie Torfs, trotse moeder van Leon ('19) en Eleonora ('22), levenspartner van Koen, en de dochter van Hans en Nicoline. Mijn passie voor geboorte en de impact ervan op de zwangeren, baby's, en hoe we deze twee zo harmonieus mogelijk kunnen laten samenvloeien, drijft mijn werk als doula. Ik ben diep geraakt door de transformatieve kracht van geboorte en toegewijd aan het versterken van de barenden en het bieden van vertrouwen aan het koppel tijdens dit monumentale moment in hun leven. Door als doula aanwezig te zijn, bied ik niet alleen ondersteuning, maar ook een ruimte waarin de geboorte-ervaring een positieve en onvergetelijke impact kan hebben op het gezin.

Mijn interesse strekt zich ook uit tot systemisch werk, waarbij ik de invloed van familiedynamieken op ons dagelijks leven en zelfs op de geboorte-ervaring exploreer. Door het onzichtbare zichtbaar te maken, trauma's te adresseren (soms over generaties heen), en mensen te helpen hun plek te vinden, vind ik voldoening in het creëren van diepe, betekenisvolle veranderingen. Mijn benadering is verrijkt met een vleugje spiritualiteit, wat mijn werk een extra dimensie geeft.

Ik ben redelijk recht voor de raap en ik sta bekend voor m’n warmte, enthousiasme en vermogen om uiterst gestructureerd te zijn. Mijn vrije tijd breng ik graag door in een fitness, in de fanfare (ik speel bugel en trompet), in escape rooms of deelnemen aan spelletjesavonden, vooral als deze in het teken staan van Disney, Harry Potter, de Hobbit, Game of Thrones, of andere fantasiewerelden.

Voor degenen die het interessant vinden, mijn Human Design is Manifesting Generator 4/2. In de astrologie is Kreeft mijn zonneteken, Ram mijn maanteken en Weegschaal mijn ascendant. Dit weerspiegelt mijn zoektocht naar harmonie en mijn natuurlijke neiging om warmte en zorgzaamheid te bieden.

Laten we elkaar ontmoeten op deze prachtige reis van zelfontdekking, persoonlijke groei, en de wonderbaarlijke ervaring van ouderschap. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke pad.

Liefs,
Stephanie